Căutare MDM

Buletin

EȘECUL MUSTANGULUI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16915 prin manual-mecanic
DEFECT MUSTANG Publicat de manual-mecanica
SALUTĂRI TUTUROR, AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU. AM O DEFECTIUNE

LA UN FORD MUSTANG MOD. '94 3.8 LTS V-6, APRINDERE ELECTRONICĂ FĂRĂ DISTRIBUTOR CU UN COMPUTER CU 104 PINI,
SE DEFECTEAZĂ LA RALANTI ȘI NU RĂSPUNDE LA ACCELERARE, COMPUTERUL A FOST VERIFICAT ȘI ESTE ÎN BUNĂ, NU EXISTĂ DTC-URI, DOAR CMP-UL, NU ARE ALIMENTARE LA PUNEREA ÎN MARȘARIER, PRESIUNEA COMBUSTIBILULUI ESTE BUNĂ KOEO 45 PSI, IAR ÎN KOER ARE 39 PSI IAR LA ACCELERARE DĂ 44 PSI, LA VERIFICAREA LINIEI DE DATE DIN SCANER DĂ O PRESIUNE BAROMETRICĂ DE 93.5 KPA ȘI O FRECVENȚĂ DE 150 HZ, AM ÎNCERCAT DEJA CU UN ALT SENZOR MAF ȘI DEFECTUL ESTE ACEEAȘI,

DACĂ CINEVA MĂ POATE AJUTA, VOI APRECIA ATENȚIA. TIMPUL DUMNEAVOASTRĂ, VĂ MULȚUMIM

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16923 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: DEFECTUL MUSTANGULUI
Verificați dacă există admisii de aer false, adică după debitmetrul de aer, MAF sau MAP, înainte de a intra în mai multe detalii. Mustang-ul este puțin dificil de fabricat, deoarece este construit complet în America, dar nu este imposibil.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.