Căutare MDM

Buletin

EȘECUL MUSTANGULUI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16915 prin manual-mecanic
DEFECT MUSTANG Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am nevoie de ajutorul vostru.

Am o problemă cu un model Ford Mustang. Motor V-6 de 3,8 L din 1994, aprindere electronică fără distribuitor și computer cu 104 pini.
Are o problemă la ralanti și nu răspunde la accelerare. Computerul a fost verificat și este în regulă; nu există coduri de eroare, doar codul CMP. Îi lipsește puterea când este pus în mers sau în marșarier. Presiunea combustibilului este bună: KOEO 45 PSI, KOER 39 PSI și 44 PSI la accelerare. Verificarea liniei de date cu un scaner arată o presiune barometrică de 93,5 kPa și o frecvență de 150 Hz. Am încercat deja un alt senzor MAF și problema persistă.

Dacă cineva mă poate ajuta, aș aprecia atenția. VĂ MULȚUMESC PENTRU TIMPUL DUMNEAVOASTRĂ.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16923 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : DEFECTUL MUSTANGULUI
Verificați dacă există admisii de aer false, adică după debitmetrul de aer, MAF sau MAP, înainte de a intra în mai multe detalii. Mustang-ul este puțin dificil de fabricat, deoarece este construit complet în America, dar nu este imposibil.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.