Căutare MDM

Buletin

Consumul de combustibil al Mercedes Benz 300E 4Matic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16907 prin manual-mecanic
Consumul de combustibil al Mercedes-Benz 300E 4Matic este publicat de manual-mecanica
Salut, luni mă uit la un Mercedes 300E 4Matic 187 CP, consumul de combustibil chiar nu contează pentru mine, îl vreau pentru 12 km dus și 12 km înapoi pe autostradă, dar cel care mi-l vinde îmi spune că pentru 10 € poate face 100 km, adică cam 8,5 litri mai mult sau mai puțin... Nu-mi vine să cred, sunt un șofer foarte calm, adică nu accelerez tare și merg cu 90-100 km/h exact ca cel care mi-l vinde. Am încercat-o și merge de minune. Aș vrea să știu dacă are cineva unul sau cunoaște pe cineva care îmi poate spune sincer consumul de combustibil al acestei mașini.

Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16920 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Consumul de combustibil al Mercedes Benz 300E 4Matic
Asta variază puțin în funcție de capacitatea motorului vehiculului, informații pe care nu ni le-ați oferit, ceea ce ne face puțin dificil să vă oferim informații.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16926 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Consumul de combustibil al Mercedes Benz 300E 4Matic
Ei bine, da.
Mașina este una de 3.000 cmc cu 180 CP, 6 cilindri în linie și 160.000 km, foarte bine întreținută, ulei și filtre schimbate, anvelope la 50%. Traseul pe care îl voi face este practic plat. De obicei conduc 90-100 fără să accelerez „merg încet”. Nu știu ce alte informații să vă dau.;) Mașina este o automată cu 4 trepte.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16949 prin manual-mecanic
Pe baza datelor pe care le oferiți, este foarte probabil ca performanța să fie în jur de 7 până la 8 kilometri pe litru, ceea ce este de fapt media pentru acel tip de motor. Poate puțin mai puțin, dar cam asta e gama. Mercedes este economic în limita cilindreilor sale, cu o manevrabilitate stabilă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16954 prin manual-mecanic
Ei bine, l-am cumpărat deja și, vai, dacă calci pe el, îți rupi gâtul!
Încă nu știu nimic despre consumul de combustibil, dar te voi ține la curent ca dacă cineva mă atacă cu întrebarea de un milion de dolari, să știe.

Cred că consumă combustibil, dar nu e atât de excesiv pe cât credeam. Cred că e pe la 11-12, deși nu știu. Trebuie să încerc totuși, poate 10?

Apropo, dacă cineva știe un loc care are manualul de utilizare în format PDF, vă rog să-mi spuneți.

Mulțumesc!