Căutare MDM

Buletin

mașină leneșă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #16833 prin manual-mecanic
mașină slăbită Publicat de manual-mecanica
Întrebare acum 54 de minute Karma: 0
Salut prieteni,
am un Toyota Corolla din 1989, motor 1.3, 2E, și am anumite probleme. Aș dori să mă puteți ajuta, prima problemă pe care o am este că motorul meu slăbește la accelerare, am schimbat discul de ambreiaj, filtrul de aer și duza de joasă presiune (104 la 115), am schimbat platina, bujiile și capacul distribuitorului și nu a avut nicio modificare. De asemenea, am un ralanti foarte instabil, aș vrea să știu cum să rezolv aceste probleme.
Vreau să verific bobina și rezistența acesteia și firele bujiei care la prima vedere nu arată rău, dar nu știu cum sau dacă ar putea afecta. Aș aprecia foarte mult dacă m-ați putea ajuta, vă mulțumesc.

Notă: Compresia este uniformă la 160 și supapele sunt reglate la 0,20 mm și am scos și bujiile noi și arată negre și funingine, motorul nu are fum albastru. Ce ar putea fi, cum pot să-l îmbunătățesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #16838 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mașină slăbită
Oyinul are un amestec de carburator prost, nu doar treapta mică de viteză, ci și raportul acului trebuie schimbat pentru acel motor, ar trebui să fie 95 în treapta mică de viteză și 135 în treapta mare de viteză, da, ar putea fi și cureaua de distribuție care te afectează, cama distribuitorului ar putea fi oarecum rotundă și nu atât de pătrată pe cât ar trebui, distribuția distribuitorului ar trebui să fie între 8 și 12 grade, deși ia în considerare și faptul că motorul este destul de mic, sper că informațiile îți sunt de folos, hooooooooooooooooooorales pue

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.