Căutare MDM

Buletin

consultare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #16832 prin manual-mecanic
interogare Publicată de manual-mecanica
Salut prieteni,
am un Toyota Corolla din 1989, motor 1.3L, 2E, și am niște probleme. Aș aprecia orice ajutor pe care mi-l puteți oferi. Prima problemă este că motorul meu merge lent la accelerare. Am schimbat discul de ambreiaj, filtrul de aer și duza pilot (de la 104 la 115). Am schimbat și punctele de aprindere, bujiile și capacul distribuitorului, dar nu s-a observat nicio îmbunătățire. În plus, ralantiul este foarte instabil. Aș vrea să știu cum pot remedia aceste probleme.
Vreau să verific bobina de aprindere și rezistența acesteia, precum și firele bujiei, care nu arată rău la prima vedere, dar nu știu cum sau dacă ar putea afecta motorul. Aș fi foarte recunoscător dacă m-ați putea ajuta. Mulțumesc.

Notă: Compresia este uniformă la 160 psi, iar jocul supapelor este setat la 0,20 mm. Am scos și bujiile noi și au funingine neagră pe ele. Motorul nu scoate fum albastru. Ce ar putea fi? Cum îl pot îmbunătăți?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35597 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: interogare
Sper că aceste informații vă sunt utile.
Testați presiunea în pompa de combustibil.
Testați senzorul MAP.
Verificați dacă există blocaje în convertorul catalitic.
Curățați injectoarele.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.