Căutare MDM

Buletin

Ajutor, ulei de transmisie în radiator

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16797 prin manual-mecanic
Ajutor, Ulei de transmisie în radiator Publicat de manual-mecanica
Am nevoie de ajutor cu o problemă. Am un Charger RT cu transmisie automată cu 8 trepte. Am demontat recent radiatorul pentru că era prea vechi și am constatat că se scurgea ulei de transmisie din tubul de răcire care merge de la cutie la radiator. Poate cineva să-mi spună de ce se întâmplă asta?
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16798 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Ajutor, Ulei de transmisie în radiator
SCHIMBĂ-ȚI DOAR CALORIFERUL

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16800 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Ajutor, Ulei de transmisie în radiator
Salut, o mașină grozavă, părerea mea este că este o relicvă, ce motor are?

Ei bine, la subiect, trebuie răcită cutia automată, uleiul ei, transmisia transportă uleiul la radiator prin conducte către radiator și acesta intern are un schimbător de căldură, cel mai probabil acest schimbător și-a împlinit deja durata de viață și este timpul să îl înlocuiești. Acum ar trebui să verifici temeinic starea uleiului din transmisie pentru că dacă intră apă în sistemul hidraulic este foarte dăunătoare și va trebui să efectuezi cel puțin trei schimburi de ulei în transmisie pentru a încerca să scoți apa din ulei. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16805 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru ajutor, îmi imaginam că e umezeală în transmisie, am făcut cutia aia acum câteva luni și nu vreau să mai fac asta... motorul e un 360, ideea mea e să-l restaurez complet, sper să-mi ating obiectivul, de aceea am schimbat radiatorul pentru că generează prea multă căldură, mă gândeam să cumpăr un intercooler dar nu știu cât de mult o să meargă la mine...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16863 prin manual-mecanic
Ei bine, da, ar trebui să verifici răcitorul de ulei al transmisiei pentru că trebuie să aibă o crăpătură înăuntru și din cauza asta se scurge ulei în sistemul de răcire. Ar trebui să-l înlocuiești și, așa cum au spus într-un alt mesaj, ar trebui să schimbi uleiul din transmisie și să cureți sistemul de răcire... Sper că te-a ajutat, hehe. Cu stimă.