Căutare MDM

Buletin

probleme cu cureaua alternatorului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16770 prin manual-mecanic
Probleme cu cureaua alternatorului Publicat de manual-mecanica
Am un Opel Astra 1.7 TD din 1998, cumpărat acum câteva luni, și cureaua alternatorului se tot rupe. Mi s-a spus că ar putea fi fulia, dar am înlocuit deja tot alternatorul și e la fel.
Am nevoie de ajutor.
Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16775 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: probleme cu cureaua alternatorului
Când schimbați cureaua alternatorului, este o idee bună să schimbați și întinzătorul de curea. Cureaua veche este de obicei mai slăbită decât cea nouă, iar când o înlocuiți, deoarece arcul întinzătorului nu este suficient de puternic pentru a strânge cureaua, întinzătorul uneori se defectează. Recomand să schimbați întinzătorul și să îl testați pentru a vedea dacă zgomotul dispare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16781 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns, dar cureaua mea nu scârțâie. Problema este că se rupe, începând cu dinții din interior.
Ar trebui să vă spun că cureaua mea este de tip trapezoidal.
Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17027 prin manual-mecanic
ACEASTĂ PROBLEMĂ SE DATORĂ FAPTULUI CĂ CUREA NU ESTE ORIGINALĂ. A MEA S-A RUPT DE 4 ORE DE CÂND AM SCHIMBAT DISTRIBUȚIA ȘI, VORBIND CU UN ALT MECANIC, MI-A EXPLICAT CĂ SE DATORĂ UNGHIULUI V-ULUI CUREA CARE NU SE POTRIVEȘTE CORECT PE ROLETE.