Căutare MDM

Buletin

problemă cu știftul galeriei de evacuare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16734 prin manual-mecanic
Problemă cu știftul galeriei de evacuare Publicat de manual-mecanica
Salut membrilor forumului,

În primul rând, permiteți-mi să mă prezint. Sunt nou pe forum și am o Vespa PK 125 XL.

Problema mea este că s-a rupt unul dintre prezoanele galeriei de evacuare la motocicleta mea și nu știu dacă îl pot înlocui sau dacă trebuie să înlocuiesc întreaga galerie de evacuare.

În caz că te ajută, postez o imagine cu întreaga lucrare.

Problema este că s-a rupt, rămânând o bucată unde se potrivește piulița, dar nu există nicio modalitate de a o scoate.

Mă poți ajuta?

Mulțumesc!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16736 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: problemă cu prezonul galeriei de evacuare
Salut Lorchi, bine ai venit pe forum și sperăm să te putem ajuta, uite ideal este să o scoți de unde este, în primul rând, dacă poți scoate piesa ca să o lucrezi pe un șurub, mai bine, ei bine dacă poți să o scoți, o pui pe o bancă și pui un crocodil și încerci să o rotești dacă e foarte tare și nu funcționează, poți suda un cap de șurub sau un fier mic pe ea și să o scoți, să pui alta nu e o problemă, acum dacă nu poți să o duci la un sudor să o scoată și gata, dacă piesa nu iese, du toată bicicleta la un sudor sau du un sudor la bicicletă, nimic complicat sau de neuitat, acum dacă spui că a mai rămas filet și că piulița se șurubează, dacă da poți să o pui așa cum este doar asigură-te că se strânge și gata. mult succes și comentează.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16772 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: problemă cu prezonul galeriei de evacuare
Salut kikemec:
Dacă, așa cum spui, poți înșuruba piulița, soluția este să găsești sau să tai o piuliță în jumătate pentru a le înșuruba pe prezon și a face o piuliță de blocare. Dacă poți face asta, se va desprinde în siguranță.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16774 prin manual-mecanic
Salut Kikemec și Cesarpo,

adevărul e că mi se pare puțin dificilă lipirea, deoarece nu am un ciocan de lipit...

și în legătură cu cele două piulițe, care cred că se potrivesc, cum ar fi? A:nesigur: , dacă am înțeles bine, pun una, o înșurubez până la capăt și o pun pe cealaltă (la fel ca prima) și o înșurubez până se atinge de cealaltă.

Și acum le strâng pe amândouă deodată sau doar pe a doua? Și va ieși singură?

Vă mulțumesc amândurora foarte mult, vă voi anunța...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16777 prin manual-mecanic
uite ce spune cesarpo funcționează în unele cazuri problema cu șuruburile de evacuare este că pe măsură ce se încing foarte tare tind să se slăbească și se poate întâmpla să taie mai adânc unde va fi mai greu de scos, știftul are același filet spre exterior și spre interior dacă pui piulița și apoi o contrapiuliță până când ambele sunt strânse, și apoi rotești piulița în sens invers acelor de ceasornic, nu contrapiulița și vezi dacă iese așa cum spun eu poate ieși sau se taie mai adânc.