Căutare MDM

Buletin

Valiant-ul meu 80 se oprește când conduc contorul

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #16720 prin manual-mecanic
Bună dimineața, prieteni! Am o întrebare: Valiant Volare din 1980, cutie de viteze Torqueflit A-904, se deconectează când o pun în marșarier sau în marșarier. Turația este egală, nici prea mică, nici prea mare, dar tot se oprește. Doar dacă o mențin foarte accelerată, nu se oprește. De acolo încolo, schimbările sunt foarte line și în timp. Mă deprimă foarte tare. LOL, sper în răspunsurile voastre. Mulțumesc, salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #16725 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Valiant-ul meu 80 se oprește când conduci
SE PARE CĂ PROBLEMA TA ESTE COMPRESIA MOTORULUI DIN CE SPUNI SAU DISCURILE DE LA CUTIA TA (SE NUMEȘTE ÎN COLUMBIA) DE NORMAL TRANSMISIE :(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #16767 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Valiant-ul meu 80 se oprește când conduci
Raportul de compresie nu este corect. Problema ar putea fi electrică și legată de bujii. Verificați dacă sunt cele corecte și dacă sunt toate la fel. De asemenea, verificați dacă firele bujiei sunt în stare bună și dacă ordinea de aprindere este corectă. Puteți vedea ordinea de aprindere pe blocul motor și puteți consulta distribuitorul pentru sfaturi.

Cu stimă