Căutare MDM

Buletin

Prezentare și solicitare de ajutor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16580 prin manual-mecanic
Introducere și solicitare de ajutor Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, felicitări pentru un forum atât de grozav, mă prezint cu mașina mea, un Mitsubishi Lancer din 1994, și vă cer ajutorul, recent mi-a fost furat distribuitorul de la vehicul și mi-a luat ceva să-l recuperez, l-au pus la loc, dar de atunci mașina se turează repede, la început am crezut că e din cauza frigului, dar se turează tot timpul și ajunge repede la temperatura lui, adică atunci când se încălzește se încălzește mai repede decât înainte, mi-au spus că au greșit sincronizarea, dar nu știu niciun sfat, cum repar sincronizarea dacă asta e, îmi spun să mut distribuitorul, dar nu știu dacă ar trebui să-l rotesc spre dreapta sau spre stânga, mă poate ajuta sau îndruma cineva în avans, vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16596 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Prezentare și solicitare de ajutor
hetos08 În primul rând, bine ați venit la manualele de mecanică. Uite, problema ta nu este deloc gravă și este foarte ușor de rezolvat. Trebuie doar să slăbești șurubul (șuruburile) distribuitorului care îl țin pe chiulasă și, în timp ce mașina se mișcă, să miști distribuitorul spre dreapta sau spre stânga. Acest lucru va depinde de direcția de rotație a motorului. Spre stânga este întârziat și merge mai încet și are turații mai mici, iar spre dreapta este invers.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.