Căutare MDM

Buletin

Ulei în rezervorul de apă Taurus 98

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #16536 prin manual-mecanic
Ulei în rezervorul de apă al unui Taurus 98 Publicat de manual-mecanica
Ajutor! Am un Taurus Sedan din '98 și, în ultima vreme, am observat că rezervorul de apă are ulei. Care ar putea fi cauza? Este o problemă serioasă? Vă rog, am nevoie de ajutor. Aștept cu nerăbdare comentariile voastre. Mulțumesc. Apropo, motorul nu pare să se supraîncălzească sau să aibă probleme. Am verificat uleiul, dar nu este apă prezentă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #16551 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ulei în rezervorul de apă al unui Taurus 98
PEI PRIETENE, DIN CE SPUNI ESTE POSIBIL CA ULEIUL SĂ TRECĂ ÎN SISTEMUL DE RĂCIRE. 1. AR PUTEA FI CA ACEST VEHICUL SĂ AIBĂ O MICĂ BOBINCĂ SITUATĂ ÎN FILTRU DE ULEI. ACEASTĂ BOBINCĂ ESTE FOLOSITĂ PENTRU A RĂCI ULEIUL. ÎN AL
DOILEA RÂND, DACĂ VEHICULUL DUMNEAVOASTRĂ ESTE AUTOMAT, ȘI ÎN RADIATOR EXISTĂ UN FEL DE RĂCITOARE ÎN INTERIORUL ĂSTA PENTRU A RĂCI ULEIUL ÎN CUTIA DE VITEZE AUTOMATĂ. ÎN
AL TREILEA RÂND, AR FI SĂ FACEȚI UN TEST DE SCURGERI PENTRU A VEDE DACĂ GARNITURA DE CHIULĂ NU ARE O MICĂ CRĂPĂTURĂ.;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #16556 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ulei în rezervorul de apă al unui Taurus 98
Garnitura chiulasei, cu siguranță

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #16559 prin manual-mecanic
Mulțumesc. Voi lua în considerare comentariile dumneavoastră.