Căutare MDM

Buletin

probleme cu lumina de frână

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16522 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: probleme cu luminile de frână
Bună ziua, în primul rând, vă mulțumesc pentru răspuns. Am verificat siguranțele și sunt în regulă. Ceea ce nu știu este dacă alimentarea de la ieșirea mouse-ului trece prin modul. Nu am schema de conectare a luminii de frână ca să văd dacă trece prin modulul electronic. Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16523 prin manual-mecanic
Bună ziua, în primul rând, vă mulțumesc pentru răspuns. Am verificat siguranțele și sunt în regulă. Ceea ce nu știu este dacă alimentarea de la ieșirea mouse-ului trece prin modul. Nu am schema electrică pentru stopurile. Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16524 prin manual-mecanic
Bună ziua, în primul rând, vă mulțumesc pentru răspuns. Am verificat siguranțele și sunt în regulă. Ceea ce nu știu este dacă alimentarea de la ieșirea mouse-ului trece prin modul. Vă mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16591 prin manual-mecanic
Apoi verifică pedala de frână, deconectează conectorul și scoate-l din priză cu un tester și vezi dacă există continuitate. Verifică cel mai simplu mod înainte de a intra în modul sau ceva de genul acesta. În general, luminile de frână nu trec prin modulul pe care l-ai menționat, de aceea îți spun să testezi comutatorul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16618 prin manual-mecanic
Bună ziua, pedala are continuitate când este apăsată, iar când nu este apăsată
ce nu văd clar este că atunci când apeși pedala nu mai are continuitate, iar când o eliberezi, are continuitate.
De aceea este modulul, deoarece ar fi mereu alimentat în repaus. Să presupunem că merge invers față de celelalte. Când pedala de frână este în repaus, pedala are continuitate, când apăs pedala, nu mai are continuitate (mulțumesc pentru ajutor).