Căutare MDM

Buletin

probleme cu lumina de frână

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16515 prin manual-mecanic
Probleme cu luminile de frână Publicat de manual-mecanica
(opel zafira 2000 dti 100cv an 2002) salut salutări tuturor. am o problemă cu luminile de frână, niciuna nu funcționează, m-am uitat la intrarea mouse-ului și are tensiune, mouse-ul are circuit deschis când pedala este în repaus, adică lasă să treacă curentul și se închide când apăs pedala, adică nu lasă să treacă curentul, se presupune că mouse-ul va funcționa așa, ei bine am verificat din nou luminile și nu ajunge tensiune, aș vrea să știu dacă mouse-ul sau comutatorul trece printr-un modul și care ar fi defectul. aș dori dacă cineva ar putea să-mi ofere o schemă electrică a acestei mașini, vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16517 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: probleme cu luminile de frână
verifică mai întâi siguranțele.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16519 prin manual-mecanic
Bună ziua, în primul rând, vă mulțumesc pentru răspuns.
Am verificat siguranțele și sunt în regulă.
Ceea ce nu știu este dacă alimentarea la ieșire a mouse-ului trece prin modul.
Nu am schema de conectare a luminii de frână ca să văd dacă trece prin modulul electronic.
Dacă aveți unul, vă rog să-mi spuneți sau dacă vi s-a întâmplat vreodată asta. Vă mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16520 prin manual-mecanic
Bună ziua, în primul rând, vă mulțumesc pentru răspuns. Am verificat siguranțele și sunt în regulă. Ceea ce nu știu este dacă alimentarea la ieșire a mouse-ului trece prin modul. Nu am schema de conectare a luminii de frână ca să văd dacă trece prin modulul electronic. Dacă aveți unul, vă rog să-mi spuneți sau dacă vi s-a întâmplat vreodată asta. Vă mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16521 prin manual-mecanic
Bună ziua, în primul rând, vă mulțumesc pentru răspuns. Am verificat siguranțele și sunt în regulă. Ceea ce nu știu este dacă alimentarea de la ieșirea mouse-ului trece prin modul. Nu am schema de conectare a luminii de frână ca să văd dacă trece prin modulul electronic. Dacă o aveți, vă rog să-mi spuneți. Mulțumesc foarte mult.