Căutare MDM

Buletin

Roțile din față ale mașinii mele frânează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16669 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Roțile din față ale mașinii mele frânează.
Salut prietene, uite, lichidul de frână se schimbă la fiecare zece sau douăsprezece luni din motive de siguranță, datorită temperaturilor ridicate la care funcționează și tendinței sale de a absorbi umiditatea ambientală chiar și atunci când funcționează în circuit închis. Îți recomand să-l schimbi din cauza problemei tale de fixare și a timpului de utilizare.
Sper că te-am ajutat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16671 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Roțile din față ale mașinii mele frânează.
Ok, mulțumesc, cred că mi-am creat o altă problemă. Duminică, frâna de la una dintre jante s-a supraîncălzit atât de tare încât scotea fum din etrier și cred că garniturile cilindrului și janta etrierului s-ar fi putut deteriora. Ce părere ai?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16678 prin manual-mecanic
Desigur, acestea se deteriorează din cauza temperaturii, dar va trebui să verificați și rulmenții pentru a vă asigura că unsoarea din rulmenți și din articulația homocinetică nu s-a uzat. Discul de frână ar putea fi deformat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16693 prin manual-mecanic
Ok, mulțumesc, cel mai probabil așa este, dar va trebui să schimb și rulmenții? :roșesc:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16694 prin manual-mecanic
Ok, prietene, mulțumesc, o să-ți urmez sfatul, părerea ta îmi este foarte utilă. :râde: