Căutare MDM

Buletin

Roțile din față ale mașinii mele frânează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16509 prin manual-mecanic
Salut prieteni, am probleme cu frânele mașinii mele.
Roțile din față frânează, iar dacă opresc accelerarea, mașina se oprește. Folosește un sistem de frânare cu servomotor și un distribuitor de lichid cu o pompă principală de lichid. Am verificat pistoanele și cilindrii, le-am aerisit și am încercat un alt furtun care conține supapa de aer ce trece de la servomotor la sistemul de admisie al motorului, dar problema persistă. Sper că mă puteți ajuta.:uscat:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16553 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Roțile din față ale mașinii mele frânează.
Bună ziua; Următorul lucru pe care ar trebui să-l verificați sunt furtunurile de frână care merg la etrier. Problema este că se înfundă și lichidul de frână nu mai curge înapoi. Sper că acest lucru vă ajută. :woohoo:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16554 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Roțile din față ale mașinii mele frânează.
Bună dimineața,
verifică și etrierele să te asiguri că pistoanele nu sunt blocate și dacă ai instalat o pompă principală de frână nouă și are o cursă foarte mică în partea din spate. Trebuie să aibă joc, astfel încât lichidul fierbinte să poată reveni și să nu frâneze singur. MULT NOROC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16664 prin manual-mecanic
Ok, o să verific, mulțumesc, și îți voi spune rezultatele mai târziu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16665 prin manual-mecanic
Am o întrebare, nu am schimbat sau reumplut lichidul de peste un an. Se poate să nu mai fie bun și ar trebui să-l schimb?