Căutare MDM

Buletin

Supraîncălzire SUZUKI Jimmy 2005

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16502 prin manual-mecanic
Supraîncălzire SUZUKI Jimmy 2005 Publicat de manual-mecanica
Dragi prieteni,

vă cer ajutorul. De când mi-am cumpărat Jimmy acum doi ani, am avut problema supraîncălzirii motorului atunci când trebuie să urc pe o stradă abruptă sau când stau nemișcat câteva minute din cauza traficului aglomerat și nu pot trece de viteza întâi. În condiții normale, nu se încălzește. Până în prezent, am schimbat termostatul și ambreiajul ventilatorului. Am făcut revizia corespunzătoare la 80.000 km, iar problema persistă.
Acum mecanicul îmi spune că ar putea fi necesară o curățare temeinică a radiatorului.
Ce ar putea fi în neregulă cu el? În rest, este o mașină excelentă.

Mulțumesc pentru ajutor

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16506 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Supraîncălzirea SUZUKI Jimmy 2005
Trebuie să cureți radiatorul... mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16510 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Supraîncălzirea SUZUKI Jimmy 2005
Salut prietene, verifică, funcționează ventilatorul? Dacă funcționează, verifică și pompa de apă. Ar putea fi o defecțiune a pompei de apă. Sau verifică termoregulatorul. Este deasupra radiatorului de răcire, o piesă mai mult sau mai puțin ca o bujie blocată în radiator. Verifică și dacă totul este în regulă. Verifică garnitura chiulasei. Ar putea fi o scurgere de lichid de răcire. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16516 prin manual-mecanic
Trebuie să verifici bine, am văzut două Suzuki Gran Vitara, care mergeau bine dar se supraîncălzeau când le forțai mult, la viraje strânse sau opriri foarte lungi și ambele aveau o fisură în galeria de admisie și cum este răcită cu apă pierdeau apă de acolo, chestia e că se vedea doar în momentul supraîncălzirii pentru că apa se usca imediat din cauza temperaturii motorului, dar încearcă ce ți-au spus deja și la final verifică asta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16528 prin manual-mecanic
Îți mulțumesc pentru sfaturile tale valoroase.