Căutare MDM

Buletin

Ford Windstar 96 3.8 turații mari

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #16447 prin manual-mecanic
Ford Windstar 96 3.8 turații mari Publicat de manual-mecanica
Am un Ford Windstar 3.8 din 96, tocmai am schimbat supapa de control al aerului la ralanti (supapă nouă de marcă standard), dar turația se menține peste 2000 în parcare sau neutru, în dublu sau marșarier le mențin la 1200 rpm, la frânare cutia pare să se blocheze din cauza turației mari, nu există furtunuri de vacuum rupte, furtunul de supraalimentare era perforat și l-am schimbat deja, cu supapa veche se stabilizează și funcționează bine câteva zile, apoi turația începe să varieze și se oprește la mers, în prezent are 3 coduri P1504 circuit control aer la ralanti motor, am schimbat deja conectorul pentru că avea contact prost, P0113 senzor temperatură aer admisie - semnal de intrare ridicat circuit deschis / scurtcircuit către, P0122 senzor poziție clapeta de accelerație către senzor poziție pedală de accelerație către - semnal de intrare scăzut scurtcircuit către, am de gând să verific întreaga linie electrică în căutarea unor cabluri blocate, mă poate ajuta cineva să rezolv această problemă?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #16459 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ford Windstar 96 3.8 turații mari
Salvează Sosa, aici în Chile, toate Ford-urile au aceeași problemă cu turația, dar e altceva. Conduci, ajungi la un semafor și rămân turate. E vina sistemului TPS. Dar în cazul tău, aș începe prin a curăța corpul de admisie și a încerca cu TPS-ul deconectat să văd ce se întâmplă. Asta mi se întâmplă mie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.