Căutare MDM

Buletin

Ford Windstar 96 3.8 turații mari

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #16447 prin manual-mecanic
Ford Windstar 96 3.8 rpm mare Publicat de manual-mecanica
Am un Ford Windstar din 1996, 3.8L. Tocmai am înlocuit supapa de control al aerului la ralanti (o supapă nouă, marca Standard), dar menține turațiile peste 2000 în parcare sau neutru. În cuplaj dublu sau marșarier, rămâne la 1200 RPM. La frânare, simt că transmisia se blochează din cauza turațiilor mari. Nu există furtunuri de vacuum rupte. Furtunul de servodirecție a fost perforat și l-am înlocuit deja. Cu supapa veche, se stabilizează și funcționează bine câteva zile, apoi turațiile încep să fluctueze și se oprește în timpul mersului. În prezent, are trei coduri: P1504, circuit de control al aerului la ralanti al motorului (am înlocuit deja conectorul pentru că avea o conexiune slăbită); P0113, senzor de temperatură a aerului de admisie - semnal de intrare ridicat deschis/scurtcircuit A; și P0122, senzor de poziție clapeta de accelerație A/senzor de poziție pedală de accelerație A - scurtcircuit A la semnal de intrare scăzut. Voi verifica întregul sistem electric pentru a vedea dacă există fire care ar putea cauza problema. Este blocat, mă poate ajuta cineva să rezolv această problemă?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #16459 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Ford Windstar 96 3.8 rpm mare
Salvează Sosa, aici în Chile, toate Fordurile au aceeași problemă cu turațiile, dar e puțin diferit. Mergi pe jos, ajungi la un semafor și rămân la turație. E vina sistemului TPS, dar în cazul tău, aș începe prin a curăța galeria de admisie și aș încerca cu sistemul TPS deconectat să văd ce se întâmplă. Asta e ce-mi vine în minte.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.