Salut colegi, îmi face plăcere să mă prezint și să mă pot bucura de un forum și un site web atât de interesante, având în vedere că domeniul meu de activitate este cu siguranță foarte util și sper, de asemenea, să pot ajuta cât mai mulți oameni.
Compania mea, SeguryCar, distribuie unități de control al presiunii de înaltă calitate, care sunt foarte populare în rândul clienților noștri, deoarece cresc puterea cu 25-30%, fără a crește deloc consumul de combustibil, dimpotrivă, și de la DOAR 129 EUR, în funcție de model. De asemenea, avem multe alte produse; vă încurajez să ne vizitați dacă doriți, hehe,
www.segurycar.com .
Aceste unități de control paralele sunt conectate la conectorul senzorului common rail sau la senzorul de presiune a combustibilului. Pentru vânzările către persoane fizice, oferim cele mai precise informații posibile, astfel încât clientul să le poată instala singur, deoarece este foarte simplu; este doar o chestiune de a găsi conectorul potrivit.
Ideea e că aș vrea să știu dacă există vreo pagină sau un link pentru a verifica direct unde se află senzorul respectiv în fiecare vehicul, fără a fi nevoie să consult manuale și/sau ateliere specializate. Se știe că este pe aceeași rampă de alimentare, dar uneori există mai mulți conectori exact aceiași în aceeași zonă și trebuie să fiu precaut și să nu-l conectez unde nu este locul, putând deteriora ceva.
Unde pot căuta informații pentru fiecare model? Sau ar trebui să întreb aici pentru fiecare în parte dacă nu sunt sigur.
Mulțumesc anticipat și mă bucur să fiu aici.
Îmbrățișări.