Căutare MDM

Buletin

Sfaturi pentru carburatorul Bocar al unui Golf A2 model 87

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 săptămâni #16431 prin manual-mecanic
Salut prieteni ai manualelor, nu de mult am achiziționat un Golf A2 model 87 și încerc să-l repar singur. Acum am dubii în legătură cu carburatorul. Îl conduc de aproximativ 3 luni și nu m-a defectat, dar uneori, când se încălzește, observ un mic fum negru la accelerarea în automat și, după mine, pulverizatorul de combustibil este aproape complet închis, de fapt este deschis doar un sfert de tură și consumă puțin sub 20 de litri pe săptămână, este în jur de 6 km zilnic timp de 6 zile. Simt că motorul este puternic, dar nu știu dacă îmi puteți da niște sfaturi despre cum să-l reglez mai bine în avans, mulțumesc, salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 săptămâni #16439 prin manual-mecanic
Depinde ce vrei să faci cu carburatorul, fumul negru când se trage de suzetă este aproape normal în faza de încălzire, deoarece vehiculul are nevoie de multă benzină și puțin aer pentru a putea lua temperatura și a depăși trandafirii interni ai motorului, acum pentru a economisi combustibil ce poți face este să schimbi duzele cu unele cu diametru mai mic, asta economisește combustibil și, logic, să faci o curățare completă a carburatorului respectiv.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #16561 prin manual-mecanic
Bine, deci simpla schimbare a duzelor la un diametru mai mic ar economisi combustibil, dar ar exista o scădere a puterii motorului, nu? Ei bine, ar trebui să fac testul să văd cum se comportă și să compar economiile de combustibil, mai ales având în vedere cum prețul benzinei crește lună de lună. Așadar, vă mulțumesc foarte mult pentru sfat.