Căutare MDM

Buletin

Ulei în apă în motorul diesel al lui Renault Clio

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35263 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Ulei în apă în motorul diesel Renault Clio
Dragi prieteni, am aceeași problemă și eu cu o dubă Peugeot Partner. Din rezervorul de apă curgea ulei, o pastă de culoarea grafitului. Am găsit această pastă și în conductele de răcire. Totuși, când am scos uleiul din carter pentru a verifica dacă există apă, nu era nici cea mai mică picătură. „...? Am scos și răcitorul de ulei și l-am testat turnând niște diluant în piesă pentru a vedea dacă are scurgeri, și nimic. Ca să nu mai spun că am conectat un furtun la cele două ieșiri și am încălzit piesa pentru a vedea dacă ieșea abur, și nimic.
Aș aprecia dacă cineva ar găsi un răspuns la această problemă.
O zi bună tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35266 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Ulei în apă în motorul diesel Renault Clio
Dacă ați verificat deja schimbătorul de căldură făcând o punte între furtunuri, adică anulând schimbătorul de căldură, nu v-a mai rămas nimic altceva decât garnitura chiulasei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35385 prin manual-mecanic
;) Salut, am avut această problemă cu un Clio pe benzină. Defectul era la filetul blocului; era rupt. Lângă el este conducta de aspirație a uleiului care merge la chiulasă. Uleiul circulă prin filetul șuruburilor, trecând prin fisură și ajungând în apă. Aceste filete au o bază de susținere slabă, iar apa se acumulează în jurul lor. Sper că observația mea te va ajuta. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35386 prin manual-mecanic
Bună dimineața, bună dimineața:
Din păcate, nu am mult timp la dispoziție, dar primul lucru pe care ar trebui să ni-l spuneți este tipul motorului și anul modelului motorului dumneavoastră pe benzină.
Aceste informații sunt vitale pentru orice nelămurire.

Dacă are un răcitor de ulei (situat între filtrul de ulei și blocul motor), fiți atenți, deoarece această piesă este de obicei cea mai probabilă cauză a problemei dumneavoastră. În orice caz, tipul motorului și anul modelului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35391 prin manual-mecanic
Bună ziua, este posibil să aveți o garnitură de chiulasă arsă. Ar fi o idee bună să planificați chiulasa și garnitura.