Căutare MDM

Buletin

Ulei în apă în motorul diesel al lui Renault Clio

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16425 prin manual-mecanic
Bună ziua, am un Renault Clio diesel franțuzesc de 1,9 litri. Problema pe care o am este că se scurge ulei în apă. Am înlocuit deja chiulasa, dar problema persistă. Se încălzea înainte, dar acum nu mai este, dar totuși se scurge ulei în apă. Vă rog, dacă cineva știe unde pot găsi o schemă a motorului care să arate bujiile blocului. Cred că unele dintre ele ar putea fi ruginite. Orice ajutor ar fi foarte apreciat. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16428 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Ulei în apă în motorul diesel Renault Clio
Salut Jorge, la fel ca la postarea anterioară a unui alt utilizator, recomand, mai ales în franceză, să te uiți unde este filtrul de ulei, dacă are încorporat schimbător de căldură, dacă da, ocolește-i mânerele și sari peste acest schimbător și încearcă așa, este foarte frecvent să apară această defecțiune din cauza acestui element, mai ales la Peugeot, Renault și Citroen, de obicei pun această componentă, verifică și anunță-mă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16432 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Ulei în apă în motorul diesel Renault Clio
Bună ziua.
Verifică dacă are răcitor de ulei și trebuie să verifici și roata de distribuție sau capacul portbagajului pinionului de distribuție.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16511 prin manual-mecanic
Bună ziua, trebuie neapărat să schimbi garnitura chiulasei. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18515 prin manual-mecanic
Salut Jorge, sunt de acord cu ultimul răspuns. Schimbă garnitura chiulasei.