Căutare MDM

Buletin

MANUAL DAEWOO DOAMNE ȘI PROBLEME...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16417 prin manual-mecanic
MANUAL DAEWOO DOAMNE ȘI PROBLEME... Publicat de manual-mecanica
BUNĂ, SPER SĂ VĂ FIU DE AJUT ȘI SĂ MĂ AJUTAȚI, AM UN MANUAL PDF ÎN ITALIANĂ PENTRU DAEWOO9O DAMAS, ÎL VOI INTRODUCE ATUNCI, AM O PROBLEMĂ CU POMPA DE COMBUSTIBIL LA ACEST VEHICUL, AM ÎNLOCUIT-O ȘI A FUNCȚIONAT BINE TIMP DE DOUĂ ZILE, APOI A NU MAI FUNCȚIONAT, NU GĂSESC RELEUL POMPEI, ȘTIE CINEVA UNDE ESTE AMPLASAT... CRED CĂ ĂSTA E DE VINĂ, VOI SCHIMBA TOATE SIGURANȚELE ASTĂZI...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 săptămâni #16422 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: DAEWOO MANUAL NM DAMAS ȘI PROBLEME...
Dacă vrei să excluzi releul ca fiind cauza problemei, conectează un cablu de alimentare la pompă de la o siguranță care este alimentată atunci când cheia este în contact. Testează-o timp de câteva zile și, dacă funcționează bine, verifică instalația originală.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #16492 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: DAEWOO MANUAL NM DAMAS ȘI PROBLEME...
BUNĂ, MULȚUMESC, VOI ÎNCERCA RECOMANDAREA ACEASTĂ AZI, MULȚUMESC FOARTE MULT...