Căutare MDM

Buletin

Problemă cu transmisia automată

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16405 prin manual-mecanic
Problemă cu transmisia automată Publicat de manual-mecanica
Salut băieți, am un Nissan Mistral TD27 din 1993, problema este că se blochează treapta întâi și când iese smucește puternic, doar în treapta întâi, ciudat este că acest fenomen se întâmplă la viteză mare și nici la coborâre. Nivelul uleiului este ok, filtrul intern este ok, se pare că este un solenoid care se blochează, pentru că atunci când schimbă treapta se simte clema solenoidului și schimbă treptele bine, uneori clema nu se simte și prin urmare se blochează, pentru a rezolva asta tai contactul când știu că se va bloca și schimbă fără nicio problemă. Vă rog pe cineva care să mă poată îndruma cu problema.
Cu sinceritate,
Carlos, La Serena.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #16512 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu transmisia automată
Salut Toroca, uită-te la sistemul hidraulic. Înăuntru este o mică bilă de mărimea unei portocale. Are o membrană. Dacă membrana este spartă, asta cauzează asta. Nu o poți repara; trebuie doar să o înlocuiești cu alta. Sau discul de ambreiaj se va strica. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.