Căutare MDM

Buletin

Înlocuire ambreiaj Astra 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16372 prin manual-mecanic
Înlocuire ambreiaj Astra 2000 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor. Am înlocuit ambreiajul la Golf-ul meu și a fost floare la ureche, dar acum că îl înlocuiesc la un Astra din 2000, e o bătaie de cap. Nu e suficient spațiu pentru a scoate doar cutia de ambreiaj. Mă poate ajuta cineva cu sfaturi sau sugestii? Salut tuturor. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16391 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Înlocuirea ambreiajului Astra 2000
Salut, uite, am niște manuale pe aici care ar putea fi utile, dar vreau doar să știu dacă e un Opel sau un Chevrolet; și, de asemenea, ce motor are? Asta mi-ar fi mai ușor. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună - Acum 15 ani și 1 lună #16392 prin manual-mecanic
Salut, mulțumesc pentru răspuns! Motorul este un Cevrolet de 1.8-16V. Am descărcat două manuale, unul cu ilustrații abia vizibile, dar totuși util. Celălalt este excelent, dar a vedea diagramele e una, iar a le face efectiv e cu totul altceva. Problema fundamentală pe care o am este lipsa de spațiu în compartimentul motorului, deoarece cutia de viteze este prea mică. Am separat deja cutia de viteze de motor, dar mai sunt la aproximativ 20 cm distanță de a o separa complet ca să o pot demonta. Teama mea este că va trebui să demontez întregul motor!
Ultima editare: acum 15 ani și 1 lună de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 săptămâni #16420 prin manual-mecanic
:nesigur: TREBUIE SĂ DEMONTAȚI SUPORTUL CARE SUSȚINE CALORIERELE SUB MOTOR ȘI CUTIA DE VITEZE. DEMONTAȚI EVACUAREA. LIBERAȚI CONEXIUNEA DE DIRECȚIE, BIELETE DE DRIVAȚIE, ROTULELE SFERICE INFERIOARE. ODATĂ CE SUPORTUL ESTE DEMONTAT, SLABIȚI PIULIȚELE TRANSMISIEI ȘI DEMONTAȚI-LE. ACOPERIȚI GARNITURILE PENTRU A NU SCURGE ULEI. APOI SLABIȚI STARTERUL ȘI ȘURUBURILE CARCASEI. MULȚUMIT NOROC.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #16463 prin manual-mecanic
Confirm ultimul răspuns. Am schimbat multe ambreiaje la modelele Astra din 2000 și am scos întotdeauna subcadrul.