Căutare MDM

Buletin

Mașina mea se oprește când este în punctul neutru.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16493 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mașina mea se oprește când este în punct mort
Încearcă următoarele în punctul mort și la ralanti, apasă pedala de frână, aprinde luminile și conectează toată curentul electric pe care îl poți, catalizatoarele defrost ale radioului și vezi dacă se oprește sau se înrăutățește și anunță-mă, pentru că dacă da, s-ar putea să ai o problemă cu masa, în special cu pompa.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16494 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mașina mea se oprește când este în punct mort
Începeți cu lucrurile de bază: schimbați filtrul de aer. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16508 prin manual-mecanic
Mulțumesc, prieteni, am efectuat lucrări de întreținere la sistemul de admisie al lui Hyundai și problema a fost rezolvată. B)