Căutare MDM

Buletin

Mașina mea se oprește când este în punctul neutru.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #16350 prin manual-mecanic
Am un Hyundai Elantra din 1999, 2.0L, versiune americană.
Problema este că atunci când este în punctul mort, motorul se oprește. Acest lucru nu se întâmplă tot timpul, dar se întâmplă destul de des. Îmi puteți da niște sfaturi despre cum să remediez această problemă?:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #16430 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Mașina mea se oprește când este în punctul neutru
Salut tuturor, am o problemă foarte asemănătoare cu motorul meu Nissan V16 E16E. Se oprește când opresc în curbe. Mi s-a spus că ar putea fi supapa IAC. Poate că aveți aceeași problemă. Dacă cineva mă poate ajuta cu problema mea, aș fi foarte recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #16438 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Mașina mea se oprește când este în punctul neutru
Problemele la ralanti sunt de obicei cauzate de supapa IAC, dar nu neapărat. În ceea ce privește Hyundai, nu este specificat dacă este automată sau manuală. Acest lucru ar putea fi, de asemenea, din cauza transmisiei. Rețineți că, în funcție de natura problemei - fie că smucește sau pur și simplu se oprește brusc - lucrurile de verificat vor varia. În primul rând: supapa IAC și curățarea corpului clapetei de accelerație. La Nissan, ar trebui să verificați aceleași lucruri, dar aș vrea să știu dacă se oprește în poziție neutră normală sau doar când este apăsată și frâna.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #16475 prin manual-mecanic
Adevărul este că Nissanul meu se oprește când apăs pedala de frână la viraj sau la o curbă foarte strânsă. Sper că mă puteți ajuta.

Vă mulțumesc anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #16476 prin manual-mecanic
Adevărul este că Nissanul se oprește când apăs frâna sau când iau un viraj sau o curbă foarte strânsă. Sper că mă puteți ajuta.

Vă mulțumesc anticipat.