Căutare MDM

Buletin

Mașina mea se oprește când este în punctul neutru.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16350 prin manual-mecanic
AM UN HYUNDAI ELANTRA DIN '99, 2.0, VERSIUNE AMERICANĂ,
PROBLEMA ESTE CĂ, CÂND SE MIȘCĂ ÎN NEUTRU, MOTORUL SE OPRIE, DAR ACEST LUCRU NU SE ÎNTÂMPLĂ TOATE ORILE, TOTUȘI DESTUL DE DES, M-AȚI PUTEA AJUTA CU UN SFAT DESPRE CUM SĂ REZOLV ACEASTĂ PROBLEMĂ?:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16430 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mașina mea se oprește când este în punct mort
Salut prieteni, am o problemă foarte asemănătoare, dar la un Nissan V16, motor E16E, se oprește când ajung în curbe. Mi-au spus că ar putea fi supapa IAC. Poate că același lucru se întâmplă și cu tine. Dacă cineva mă poate ajuta cu problema mea, aș aprecia și eu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16438 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mașina mea se oprește când este în punct mort
Problemele la ralanti sunt de obicei cauzate de IAC-ul, dar nu neapărat. În ceea ce privește Hyundai, nu este foarte specific dacă este automată sau mecanică. Acest lucru se poate întâmpla și cu cutia de viteze. Rețineți că, în funcție de cauza defecțiunii, dacă aceasta smucește sau se oprește brusc, există o diferență între lucrurile de verificat: în primul rând: IAC-ul și curățarea corpului de admisie. În ceea ce privește Nissan, ar trebui să verificați același lucru, dar aș vrea să știu dacă se oprește normal în punctul neutru sau doar când este apăsată și frâna.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16475 prin manual-mecanic
Adevărul este că Nissanul se oprește când apăs frâna la viraj sau la o curbă foarte strânsă. Sper că mă puteți ajuta.

Vă mulțumesc anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16476 prin manual-mecanic
Adevărul este că Nissanul se oprește când apăs frâna sau când iau un viraj sau o curbă foarte strânsă. Sper că mă puteți ajuta.

Vă mulțumesc anticipat.