Căutare MDM

Buletin

suspensie întărită la A3 1.9 TDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16330 prin manual-mecanic
suspensia la A3 1.9 TDI .
Salut din nou. Poate cineva să-mi spună dacă, pentru a îmbunătăți stabilitatea mașinii mele, ar fi recomandabil să înlocuiesc bara stabilizatoare cu una mai rigidă pentru a preveni balansarea caroseriei? O altă opțiune ar fi înlocuirea stabilizatoarelor cu unele mai lungi? Aș aprecia o mână de ajutor. Salutări forumului.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16369 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Întărirea suspensiei la A3 1.9 TDI
Aș schimba arcurile cu unele mai dure sau le-aș tăia puțin pe cele pe care le ai, astfel încât amortizorul să lucreze mai jos, cu mai multă compresie, cam stângaci din moment ce distanța pe care o tai coboară și mașina. ;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16373 prin manual-mecanic
SĂ TĂI ARJELE??? NU CRED CĂ E O IDEE BUNĂ, PRIETENE. INTENȚIA MEA ESTE SĂ ÎMBUNĂTĂȚESC MANEVRAREA, NU ESTETICA, DEOARECE COBOARAREA MAȘINII CU AMORTIZAREA ORIGINALĂ O VA RUPE ÎN CÂTEVA ZILE. DAR MULȚUMESC PENTRU IDEE.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16374 prin manual-mecanic
Prin instalarea arcurilor mai scurte, amortizorul are o compresie mai mare, iar suspensia devine mai fermă. Unii oameni taie arcurile. Ți-am spus asta ca o notă.