Căutare MDM

Buletin

Probleme cu consumul de benzină la Chevrolet Blazer

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16273 prin manual-mecanic
Salut, colegi, am o problemă cu un Chevrolet Blazer. Scoate fum negru de la evacuare. Nu l-am verificat încă. Aș vrea să știu de unde să încep. Vă mulțumesc și sper într-un răspuns prompt.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16277 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu consumul de combustibil la Chevrolet Blazer
În ce an este modelul Blazaer și ce cilindree are? Este aprins martorul de verificare a motorului? Sunt necesare mai multe informații pentru a vă ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17572 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu consumul de combustibil la Chevrolet Blazer
Blazerul este un model 4300 de 95cc. L-am scanat și a apărut codul P1952. În rest, este excelent. Sper un răspuns prompt. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17609 prin manual-mecanic
Salut, codul ăla este de la senzorul MAP. Acest senzor măsoară cantitatea de aer care intră în admisie și permite computerului să ajusteze amestecul în funcție de sarcina aplicată motorului. Verifică dacă bujiile sunt murdare. Schimbă senzorul și șterge codul.