Căutare MDM

Buletin

ajutor cu carburatorul cu 2 cilindri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16243 prin manual-mecanic
Ajutor cu un carburator cu 2 cilindri Publicat de manual-mecanica
Salutări colegilor muncitori, vă cer ajutorul. Am o problemă cu carburatorul, deoarece nu deschide a doua gură de admisie. Se pare că este vorba de conexiunile furtunurilor. Dacă cineva are o imagine sau o diagramă a modului în care sunt conectate, aș aprecia foarte mult, deoarece mecanicul mi-a cerut 350 de pesos și acum sunt în lipsă de bani.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16282 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu un carburator cu 2 cilindri
Pentru început, există multe tipuri de carburatoare cu două țevi; trebuie să fii mai specific. Dacă nu ai bani, pentru a rezolva problema, închide a doua bară prin astuparea furtunului care o activează. Este posibil ca furtunul să fie conectat la un vid constant.

Încearcă să-l conectezi la alte orificii de pe același carburator; de obicei, ar trebui să fie aproape de locul unde este activată supapa.

Mult noroc...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16283 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu un carburator cu 2 cilindri
Mulțumesc pentru ajutor, kmisadai, de fapt asta am și făcut, am închis și a doua ieșire și funcționează foarte bine, dar lipsește și lucrez la a doua gâtă de admisie pentru că mașina nu mai trage ca înainte din cauza lipsei celei de-a doua gâtă de admisie, iar carburatorul este un Pierburg 2E, scuze dacă nu am specificat tipul de carburator și mulțumesc pentru ajutor, cu respect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16302 prin manual-mecanic
Salutări:

Vă las acest link al carburatorului rutelor de vid

t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQp9oK...2fqT72o1O0yVOSpQUds=

Mai întâi testați supapa cu o pompă de vid sau sugând cu gura (ceea ce nu este cel mai recomandat) cu pompa de vid sau gura aplicați aspirație și tija ar trebui să se contracte, dacă nu se contractă supapa este inutilă dacă se contractă problema poate fi un furtun de vid sau că mecanismul celui de-al doilea gât este blocat.

Sper că ajută norocB)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16308 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru link și pentru ajutor, Alex3. Am verificat deja supapa și dacă funcționează. Când ajung acasă, voi verifica furtunurile. Mulțumesc încă o dată pentru ajutor. Cu stimă.