Căutare MDM

Buletin

Îndoială despre uleiul cutiei de viteze Cordoba

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #16242 prin manual-mecanic
Bună ziua,

voiam să știu dacă un ulei care îndeplinește specificațiile API GL-5 îndeplinește și GL-4.

Întreb pentru că vreau să schimb uleiul de cutie de viteze la un Cordoba, iar manualul spune că ar trebui să fie cu vâscozitate SAE 75W și să îndeplinească specificațiile API GL-4, dar am unul care este GL-5.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni - Acum 15 ani și 2 luni #16244 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Întrebare despre uleiul de cutie de viteze în Cordoba

Uleiul pe care l-ai menționat îndeplinește toate specificațiile de mai sus până la GL-5, atâta timp cât are aceeași densitate W75 API GL-5. :râde: :prostie: :woohoo:
Ultima ediție: acum 15 ani și 2 luni de .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #16265 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Întrebare despre uleiul de cutie de viteze în Cordoba
Uleiul pe care îl am respectă standardul API GL-5, dar vâscozitatea, în loc să fie 75W, este 80W-90.

E puțin mai gros, dar apoi spui că dacă respectă GL-5, respectă și GL-4, nu?

Apropo, reparați utilaje grele? Întreb din cauza fotografiei pe care ați postat-o.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #16305 prin manual-mecanic
Salut CVT, da, repar utilaje.
În ceea ce privește uleiul, acesta respectă specificațiile, dar pentru că este mai gros, vei observa o schimbare mai bruscă la cuplarea vitezelor.:woohoo: