Căutare MDM

Buletin

Îndoială despre uleiul cutiei de viteze Cordoba

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16242 prin manual-mecanic
Bună ziua,

voiam să știu dacă un ulei care îndeplinește specificația API GL-5 înseamnă că îndeplinește și GL-4.

Întreb asta pentru că vreau să schimb uleiul la cutia de viteze a unui Cordoba, iar manualul spune că trebuie să fie cu vâscozitate SAE 75W și să îndeplinească specificația API GL-4, iar eu am unul care este GL-5.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună - Acum 15 ani și 1 lună #16244 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebare despre uleiul cutiei de viteze Cordoba

Uleiul pe care îl menționezi îndeplinește toate specificațiile anterioare până la GL-5, atâta timp cât are aceeași densitate ca W75 API GL-5. :râde: :prostie: :woohoo:
Ultima editare: acum 15 ani și 1 lună de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16265 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebare despre uleiul cutiei de viteze Cordoba
Uleiul pe care îl am respectă standardul API GL-5, doar că vâscozitatea este de 80W-90 în loc de 75W.

E puțin mai gros, dar vrei să spui că dacă respectă standardul GL-5, respectă și GL-4, nu?

Apropo, reparați utilaje grele? Îmi dau seama din fotografia pe care ai postat-o.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16305 prin manual-mecanic
Salut CVT, da, repar utilaje.
Uleiul respectă specificațiile, dar pentru că este mai gros, vei observa o schimbare mai bruscă la schimbarea vitezelor.:woohoo: