Căutare MDM

Buletin

ajuta

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni - Acum 14 ani și 10 luni #16182 prin manual-mecanic
ajutor Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu Chevrolet-ul meu TrailBizar din 2008. Schimbătorul de viteze trece de la D la P sau Retro fără a fi nevoie să apăs butonul atașat la manetă sau la buton. Aș dori niște îndrumări despre cum să rezolv această problemă și, dacă este posibil, dacă mi-ați putea trimite schema sistemului electric al vehiculului.

Aș aprecia foarte mult orice ajutor pe care mi l-ați putea oferi. În orice caz, dacă mi-ați putea oferi o referință către un site web care m-ar putea ajuta să rezolv problema sau instrucțiuni despre ce aș putea face în această privință, deoarece nu găsesc personal specializat în locația mea: departamentul Arequipa, Peru, America de Sud.

Vă mulțumesc foarte mult.
Ultima editare: acum 14 ani și 10 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16200 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ajutor
trei lucruri, fie mecanismul este blocat, fie unul este spart, fie ghidajul manetei este slăbit, trebuie să demontați zona manetei schimbătorului de viteze și să observați dacă puteți vedea ceva.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.