Căutare MDM

Buletin

Problemă cu aerul condiționat la Ford Explorer

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16171 prin manual-mecanic
Salut tuturor de pe forum, am o camionetă Ford Eddie Bauer din 2006. De aproximativ două luni, când acceleram, aerul condiționat trecea de la gurile de ventilație față la dezaburitor. Când frânam, aerul începea să iasă din nou prin gurile de ventilație față. Am dus-o la mecanic și mi-a spus că problema era o scurgere la furtunurile de încălzire. Acestea au fost înlocuite, iar problema persistă; niciun mecanic nu poate identifica problema.
A avut cineva o experiență similară? Știe cineva ce se întâmplă? Aș aprecia foarte mult comentariile voastre...
Mulțumesc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16246 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu aerul condiționat la Ford Explorer
BUNĂ, PARTENERE, CRED CĂ AI PROBLEMA LA CUTIA DE AER UNDE SUNT CELE 2 CALORIFERE, UNUL PENTRU ÎNCĂLZIRE ȘI CELĂLALT PENTRU AER CONDIȚIONAT, CARE TOT PRIN UȘI DE TRAPĂ SELECTEAZĂ UNDE IEȘE AERUL ȘI DACĂ IEȘE RECE SAU CALD ÎN FUNCȚIE DE SELECTĂRILE PE CARE LE-AI SETAT CU ROȚILE...
O UȘĂ DE TRAPĂ A FOST DEZLIBERATĂ.:side:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.