Căutare MDM

Buletin

Daewoo Pointer 96 1.5

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #16060 prin manual-mecanic
Daewoo Pointer 96 1.5 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, ce mai faceți? Sper că sunteți bine. Am un Daewoo și mă întreb de ce trebuie descărcate elevatoarele hidraulice pentru a le instala. Cum le descarc? Și dacă aveți diagrama de sincronizare la îndemână, există ceva pentru dumneavoastră? Mulțumesc anticipat. Orice sugestie ar fi foarte apreciată. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #16068 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Daewoo Pointer 96 1.5
SCUZAȚI-MI IGNORANȚA, DAR CE VREI SĂ TE PARĂ PRIN "PILE HIDRAULICE"? PĂI ASTA AI SCRIS ȘI TU. VREAU SĂ CRED CĂ SUNT REZERVORE HIDRAULICE, DAR ORICUM SUNT ÎN LIMBO, DACĂ POȚI SĂ MĂ INSTRUIȚI CE VREI SĂ TE PARĂ.... POATE NU TE POT AJUTA, DAR VOI FI ÎNVĂȚAT CEVA.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #16072 prin manual-mecanic
Salut prietene, uite, ca să descarci lifturile trebuie doar să le deschizi și gata. Acum dacă ai cumpărat lifturi noi, nu trebuie să faci nimic, doar să le instalezi și gata. Ca fapt important, uită-te la uzura camei și a culbutoarelor. Și încă ceva, ce ulei folosești? Se recomandă 10W30 pentru acele mașini? O să caut schema și ți-o trimit. În orice caz, e super simplu. Cu stimă. B)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16077 prin manual-mecanic
Bună ziua, mulțumesc pentru răspuns, a fost totuși foarte util. Taki-urile sunt noi, iar în ceea ce privește macheta, sper că mi-o poți trimite. Mulțumesc, cu respect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16078 prin manual-mecanic
Salut Jose, mă refer la Takis (care activează cama motorului aflată în chiulasă). Cu stimă.