Căutare MDM

Buletin

Defecțiunea motorului Perkins

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #16056 prin manual-mecanic
Defecțiune motor Perkins Publicat de manual-mecanica
Am o defecțiune la un motor Perkins 1106E montat pe un excavator german Caterpillar M322C. Problema este că accelerează până la 1250 RPM. A fost schimbată o pompă de injecție nouă, a fost schimbat modulul motorului și s-a efectuat o scanare completă, dar nu există coduri de eroare. Vă rog, dacă cineva a avut o problemă similară, să mă îndrumați cu privire la ce altceva pot face.:S

Cu sinceritate

, vă mulțumesc.:S

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #16075 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune motor Perkins
Salut David,
Nu ne-ai spus dacă ai fum sau ce culoare are. Ai înlocuit deja pompa, ceea ce înseamnă că am exclus această posibilitate. Verifică dacă filtrele de aer și combustibil sunt curate, dacă conducta de retur a combustibilului nu este înfundată, dacă legătura clapetei de accelerație este liberă și, dacă este supraalimentată, dacă furnizează presiunea corectă a aerului. Există și alte lucruri pe care nu le vom lua în considerare la ajustările pe care le-ai făcut deja. Mult succes,
Miguel.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #16097 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune motor Perkins
Salut Miguel.

Ei bine, mulțumesc pentru răspuns. Îți spun că motorul ăsta a fost complet revizuit, și odată cu el, și filtrele. Dar ți-am mai spus că am găsit defectul și era ceva foarte neobișnuit. Se desprinsese un dinte de la roata polară care merge pe arborele cotit și este locul unde se activează senzorul de poziție. Prin urmare, nu transmitea semnalul complet al rotației motorului și, prin urmare, nu accelera. Dar mulțumesc oricum. Sunt mecanic la o companie de utilaje grele și silvicultură, așa că, dacă ai vreo informație, te voi contacta prin această modalitate, pentru că se pare că suntem în același domeniu.B)