Căutare MDM

Buletin

Bujii pentru Nissan Quest

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #16048 prin manual-mecanic
Bujii pentru Nissan Quest Publicat de manual-mecanica
SALUT TUTUROR, UNEORI POSTEZ RĂSPUNSURI DAR VĂ ROG SĂ MĂ SFĂȚAȚI CU ACEASTĂ OCAZIE, ESTE VORBA DESPRE URMĂTOARELE: AM UN NISSAN QUEST 96 ÎMI FAC ÎNTOTDEAUNA TUNINGUL SINGUR ȘI AM PUS ÎNTOTDEAUNA BUJIJI NORMALE (CELE PE CARE LE FOLOSEȘTE SUNT ACELEAȘI CA ȘI CĂ ARE TSURU) PĂI NU MI-A DAT NICIODATĂ PROBLEME DAR AM FOST CURIOS SĂ ÎNCERC ALTE TIPURI DE BUJIJI: PLATINUM, IRIDIUM, ETC. PENTRU A VEDEA DACĂ CAMIONETA ARE PERFORMANȚE MAI MARI. Puteți să mă sfătuiți ce bujii recomandați, unele care îmi pot oferi un consum de combustibil și o durabilitate mai bună, deoarece le schimb pe cele pe care le-am folosit întotdeauna la fiecare 5.000 de kilometri sau pur și simplu continui să folosesc aceleași? Vă mulțumesc anticipat pentru timpul acordat...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #16054 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Bujii pentru Nissan Quest
Salut Juan, uite, de obicei instalez bujii Bosch Super pe tipul ăsta de vehicul și funcționează foarte bine. Consumul de combustibil a scăzut, dar nu se simte prea mult. Am auzit pe aici că bujiile de platină funcționează bine, dar sunt foarte sensibile la apă. E o chestiune de încercări și erori până găsești rezultatul optim, dar, așa cum am spus, Bosch Super funcționează bine în limitele utilizării mele. Mult succes și spune-mi rezultatele.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16066 prin manual-mecanic
OK. KIKEME, VOI ȚINE CONSIDERARE LA SFATUL TĂU ȘI LA CELE PE CARE VEȚI OBSERVA REZULTATELE. ȚI-AM SPUS CĂ UN PRIETEN ARE UN TSURU DIN '93 ȘI SPUNE CĂ DE CÂND A PUS PLATINUM PE EL, A OBSERVAT CĂ MOTORUL LUI E MAI UNIFIC ȘI SE PARE CĂ CONSUMĂ MAI PUȚIN COMBUSTIBIL. DAR, EHI, AI DREPTATE. TREBUIE SĂ ÎNCERCĂM SĂ AȘTEPTĂM REZULTATELE. VOM ȚINE LEGĂTURA, BAY.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16166 prin manual-mecanic
Recomand cele originale de platină. Producătorul specifică acea bujie pentru temperatura motorului. Ai schimbat deja cureaua de distribuție? Uneori se slăbește și consumă mai mult combustibil? Spune-mi ce Honda.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16173 prin manual-mecanic
BUNĂ DAVFRANK, MULȚUMESC ANTICIPAT PENTRU TIMPUL DUMNEAVOASTRĂ. NU ȘTIAM CĂ BUJIILE ORIGINALE PENTRU NISSAN QUEST ERAU PLATINUM. ÎNTOTDEAUNA FOLOSEAM CELE NORMALE (ȘI MAI IEFTINE), DAR ÎNTOTDEAUNA ÎNVĂȚI CEVA NOU. DE FAPT, MĂ GÂNDEAM SĂ PUN BUJIURI DE PLATINUM DE DATA ACEASTA, IAR CEEA CE MI-AI SPUS ÎNTĂREȘTE IDEEA. ACUM, ÎN CE PRIVIRE LA CUREA DE DISTRIBUȚIE, AM SCHIMBAT-O ACUM CA 4 LUNI, DEOARECE S-A DEFECT POMPA DE APĂ ȘI, DE ASEMENEA, AM DECIDIT SĂ SCHIMB CUREA DE DISTRIBUȚIE, ȘI FOARTE LA TIMP, DEOARECE ERA ORIGINALĂ ȘI DEJA ERA PE CARE SĂ SE RUPA, CEEA CE MI-AR FI ADUS PROBLEME URIAȘE CU MOTORUL (ȘI CU BUZUNARUL MEU). DE ACEEA RECOMAND ÎNTOTDEAUNA SĂ MERGEȚI LA SERVICES DE FIECARE DATĂ CÂND MANUALUL DE UTILIZARE ESTE SPECIFICAT, ȘI NU DE FIECARE DATĂ CÂND SE PANĂ VEHICULUL, DAR EEI BINE, AM TRECUT DEJA ȘI NU ESTE INTENȚIA MEA SĂ VĂ PLICTISESC, VĂ MULȚUMESC ȘI CÂND LE VOI SCHIMBA, VĂ VOI ANUNȚA CUM SE SIMTE CU CAMIONETA MEA.