Căutare MDM

Buletin

Ajutați-mă, băieți!!! Mercedes Viano 2005

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #16041 prin manual-mecanic
Ajutați-mă, băieți!!! Mercedes Viano 2005 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sunt nou aici. Întrebarea mea este că caut un Mercedes Viano de luni de zile. Am găsit unul din 2005 cu 85.000 km la 17.000 €. Dar sunt surprins că este un motor automat de 2,2 litri și 150 CP. Cum s-a comportat motorul ăla? Este transmisia automată fiabilă? Vă mulțumesc anticipat. Aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră prompt.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #16052 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutați-mă!!! Mercedes Viano 2005
Mercedes-urile sunt foarte bune, dar trebuie să ții cont că piesele lor de schimb sunt foarte scumpe. În ceea ce privește cutia de viteze, cutiile automate au o durată de viață utilă specifică de până la 250.000 de kilometri și apoi se repară, ceea ce este foarte, foarte, foarte scump. Dacă este aproape de acest kilometraj, nu este recomandabil să le cumperi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #16053 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutați-mă!!! Mercedes Viano 2005
Am uitat, motorul automat de 2.2 consumă mult combustibil, nu este deloc economic.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #16057 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc foarte mult pentru colaborare, dar are 86.000 km la bord. Aparține unui domn ceva mai în vârstă. Ce părere aveți?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #16079 prin manual-mecanic
Dacă da, nu e mare lucru, au grijă de ele și au kilometraj mic, așa că aș spune că da, dar oricum ar trebui să o duci mereu la un mecanic să o verifice.