Căutare MDM

Buletin

Pierdere de putere la Megane 1.9dci 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23343 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pierdere de putere la un Megane 1.9dci din 2001
Da. Nu o mai am.
Problema cu pompa de combustibil e foarte interesantă. Nu știam că nu afișează eroare.
M-a convins și clapeta electronică de accelerație, ei bine, potențiometrul clapetei de accelerație... dar oricum, am rămas cu îndoieli pentru că, când am încercat diverse chestii, funcționa bine câteva zile și apoi începea să facă același lucru din nou.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23347 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pierdere de putere la un Megane 1.9dci din 2001
Megane DCI-ul, e motorină sau benzină???

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23366 prin manual-mecanic
Era un motor diesel. 105 CP.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41322 prin manual-mecanic
Verifică cablurile injectoarelor, mi s-a întâmplat același lucru și a fost pentru că trei dintre acele cabluri erau defecte. Schimbarea lor va rezolva problema. Sper că te ajută. De asemenea, un sfat: nu te duce la Renault să le cauți, te vor costa în jur de 600 de euro mai mult sau mai puțin. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este, dacă ești puțin priceput, să cumperi un cablu izoterm, două borne mici de conectare pentru fiecare pe care l-ai deteriorat și să-l schimbi așa. După aceea, problemele se termină. Încearcă să te uiți la cabluri și dacă este cazul, defecțiunea te-ar putea costa în jur de 50 sau 60 de cenți și 20 de minute de timp.