Căutare MDM

Buletin

probleme cu motorul de verificare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15964 prin manual-mecanic
Verificați problemele motorului Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, ei bine, întrebarea mea este următoarea; am un Mitsubishi Eclipse din 1995 cu motor 2.0 GS fără turbo manual și de ceva vreme îmi dă probleme doar pe autostradă și pe autostrăzi, problema este următoarea, după 130 de kilometri pe oră se aprinde martorul de verificare a motorului, dar mașina merge fără nicio problemă, prima dată când s-a aprins mașina se îneca, dar apoi s-a oprit și a continuat să funcționeze în condiții perfecte, ceea ce nu știu este de ce se aprinde martorul de verificare a motorului doar pe autostradă??? în oraș merge perfect, mai multe persoane mi-au spus că ar putea fi o problemă cu sonda de oxigen, dar nimeni nu m-a asigurat că exact asta este, ei bine, sper că mă puteți ajuta cu problema mea, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15972 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu verificarea motorului
Cel mai bine este să îl scanezi pentru a vedea dacă are coduri stocate în memorie, deoarece mai mulți senzori pot provoca o defecțiune intermitentă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16011 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu verificarea motorului
Este adevărat că cea mai economică soluție este să îl scanezi și apoi să vezi despre ce senzor este vorba, deoarece această defecțiune ar putea fi de la senzorul de temperatură, oxigen, evaporarea gazelor și multe altele. Scanează-l și comentează.