Căutare MDM

Buletin

Manual de utilizare Ford Taurus 1989

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15929 prin manual-mecanic
Manual Ford Taurus 1989 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de ajutor cu depanarea mașinii mele. Am un Ford Taurus din 1989, dar interiorul anvelopelor din spate se uzează. Vreau să știu dacă pot să o repar singur sau dacă trebuie să o duc la un service auto.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16001 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual Ford Taurus 1989
Alinierea punții spate necesită puțin timp și este complicată. Trebuie să puneți șaibe între ampatament pentru a distanța anvelopa. Cu toate acestea, cel mai bine este să o facă cineva care are o mașină de aliniere, astfel încât să vă asigurați că este făcută corect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16008 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual Ford Taurus 1989
Mersi Karma... dar ai putea să-mi dai niște manuale de mecanică ca să știu despre viitoarele defecțiuni mai târziu?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #36711 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la manualul Ford Taurus din '89
Salut, Taurus din '87. Îmi puteți furniza, vă rog, manualul de utilizare și manualul de reparații? V-aș fi veșnic recunoscător. :(