Căutare MDM

Buletin

Eșec în Mustang-ul din 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15892 prin manual-mecanic
Defecțiune la Mustang din 2002 Publicat de manual-mecanica
Salut, ce mai faci? Tocmai m-am înregistrat și am nevoie de ajutorul tău, am probleme cu mașina mea, este un Mustang GT 4.6 din 2002, problema este că consumă multă benzină și martorul motor este aprins, au scanat-o și a afișat senzorul de poziție a arborelui cu came și a arborelui cotit, problema este că atunci când sunt complet oprit turațiile rămân la 500 RPM și uneori scad și pare că mașina se va opri, am schimbat deja acești senzori, dar simt la fel, mă poate îndruma cineva despre ce ar putea fi?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15912 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune la Mustang din 2002
Să zicem că 500 rpm e aproape normal, cu cât cilindreea e mai mare cu atât turația de mers în gol e mai mică, așa e, nu invers cum cred mulți oameni, consumul de combustibil pentru un vehicul de 4.6 e destul de mare chiar și cu vehiculul în stare perfectă, când îl simți tot spui că scade mult? Mustang-ul tău are distribuitor? Dacă da, ai putea să-l avansezi puțin, doar puțin, ca să nu aibă tendința de a se opri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15920 prin manual-mecanic
Salut, uite, sunt 2 lucruri: 1... senzorii care îți dau un semnal ar putea fi pentru că nu există sincronizare între lanțurile de distribuție (are 2), probabil sunt slăbiți sau ghidajele sunt uzate și asta ar putea face ca mașina să devină instabilă și, prin urmare, să vrea să se oprească... dacă nu sunt bine sincronizate, provoacă un consum prea mare de benzină.
2... nu știu cât de des faci service la mașina ta... are un senzor în gâtul valvei care controlează viteza minimă... când se murdărește are și tendința să vrea să se oprească, dar din cauza acestui detaliu nu mai consumă la fel de multă benzină... cred că problema ta este că lanțurile sunt foarte uzate... acele mașini nu folosesc distribuitor...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15952 prin manual-mecanic
Bună ziua, vă mulțumesc foarte mult că v-ați făcut timp să răspundeți. Nu are distribuitor. Am mașina de puțin peste un an și ar putea fi lanțul, deoarece începe să scoată un zgomot ciudat de bătăi sau de târât. Acum întrebarea mea este, cât de scump este să schimb lanțurile?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15969 prin manual-mecanic
Ei bine, aici, în Tijuana, ai cheltui în jur de 3.000 de pesos.