Căutare MDM

Buletin

Pompă de frână Renault 19

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15879 prin manual-mecanic
Pompă de frână Renault 19. Publicat de manual-mecanica
Am un R19 din '93 cu motor complet de 1,7 litri (cel francez) și trebuie să știu dacă tija care iese din servofrână și activează (împinge) pompa are un fel de regulator. Cu alte cuvinte, dacă se poate regla pentru a avea mai multe pedale. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15898 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Pompă de frână Renault 19
Salut prietene, această pipă este reglată pentru a oferi jocul corect atunci când atinge pistonul pompei de frână. Are un spațiu de 1 mm între pipă și piston. Dacă spațiul nu este excesiv, nu văd nicio problemă cu pedala de frână cu poziția joasă. Verifică dacă există aer în circuit, iar dacă nu, verifică curelele pentru a te asigura că nu sunt uzate. Spune-ne ce descoperi. Cu cele mai bune gânduri. :) :rău:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15902 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Pompă de frână Renault 19
Salut prietene, îți spun care este întrebarea mea. Am refăcut complet frânele la R19-ul meu, înlocuind discurile față cu unele noi, originale și plăcuțele aferente. Etrierele erau în stare foarte bună și nu necesitau nicio reparație. Am rectificat tamburele de frână spate și am înlocuit saboții de frână cu unul de dimensiunea corectă, și am înlocuit și cilindrii roților cu unii originali. După ce am reasamblat totul și am aerisit întregul circuit de mai multe ori, nu am reușit să fac pedala de frână să stea sus. Adică, mașina frânează bine, dar pedala coboară doar pe jumătate înainte de a frâna. Am apelat la acest forum pentru că rămăsesem fără idei despre care ar putea fi problema. Sunt foarte recunoscător oricui mă poate ajuta. Mulțumesc.