Căutare MDM

Buletin

REGLARE.......

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15875 prin manual-mecanic
REGLARE....... Publicat de manual-mecanica
Bună ziua tuturor. Întrebarea mea este următoarea: Am un Pontiac G3 din 2007 cu motor DOHC ETEC II cu 16 supape, cu 90.000 de kilometri și am nevoie de o reglare. Ce tip de ulei recomandați, precum și ce tip de bujii și la cât sunt calibrate? Vă mulțumesc foarte mult și vă urez cele mai bune urări tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15989 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : TUNING.......
Eu personal recomand uleiul AC Delco SAE 40, fie el monograd sau multigrad, datorită kilometrajului deja parcurs, nu recomand ulei sintetic. Pentru bujii, dacă vrei să arate splendid cu mașina ta, folosește unele NGK iridium. Acelea sigur te vor ține cel puțin 25.000 km înainte de a le înlocui. În plus, vin precalibrate. Dacă ai dubii cu privire la calibrare, verifică sub capotă. De obicei, există o etichetă cu niște specificații, inclusiv calibrarea bujiilor. ;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16024 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Carlosgrinch este bun, dar te sfătuiesc să verifici recomandările producătorului; acestea conțin datele pe care le cauți. Cu 90.000 km în trei ani, mașina ta a fost folosită destul de mult. Ai grijă de ea.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16150 prin manual-mecanic
Recomand uleiul Castrol 20w 50 (fabricat în SUA) deoarece este cel care îndeplinește standardele de lubrifiere și le depășește cu 50%, proprietatea sa detergentă este foarte puternică (curăță toată murdăria internă a motorului), bujii, poți pune cum ți-au spus deja, NGK iridium TX, doar că sunt puțin scumpe, pentru un PT Cruiser erau 540 USD (mexicane) de bujii, dacă nu, poți căuta NGK G-power (fabricate în Japonia), platină cu vârf fin, sunt mai ieftine și funcționează foarte bine... deși bujiile vin pre-calibrate, recomand recalibrarea lor, deoarece în ambalaj și transport, ar fi putut primi o lovitură și să-și închidă electrodul... caută pe site-ul NGK calibrarea pentru mașina ta... salutări

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16256 prin manual-mecanic
Bună ziua, mulțumesc pentru răspunsuri. Am doar o întrebare. Aici, în Mexic, niște prieteni de la Pontiac Club recomandă 10-30W sau mai mult, gen 15-40W. De asemenea, recomandă bujii NGK. Am găsit deja calibrarea bujiilor pentru Delco 044 AC, în caz că ajută pe cineva. Aștept cu nerăbdare opiniile voastre. Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție. :P