Căutare MDM

Buletin

Mașina mea arde ulei

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15874 prin manual-mecanic
Mașina mea arde ulei. Publicat de manual-mecanica
Salut, colegi mecanici și pasionați ca mine. Iată-mă, vă împărtășesc o problemă pe care o am cu mașina mea. Are anvelopele goale și arde ulei. Trebuie să știu dacă aditivii pe care îi vindeți pentru îngroșarea uleiului chiar funcționează. Dacă da, puteți să mi-o explicați puțin? Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15899 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mașina mea arde ulei
Salut prietene, dacă mașina ta are mulți kilometri și consumă mult ulei, nu cred că aditivii vor rezolva problema. Cel mai probabil va trebui să schimbi segmenții și să verifici uzura ghidurilor supapelor și a garniturilor acestora. Cu stimă. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15904 prin manual-mecanic
Nu se recomandă adăugarea acestor aditivi la motoarele cu pompe hidraulice, deoarece cresc vâscozitatea uleiului și împiedică încărcarea completă a pompelor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15915 prin manual-mecanic
Să vedem dacă pot să-ți răspund la întrebare, da, funcționează, dar funcționează doar pentru o perioadă relativ scurtă de timp, nu mai mult de o săptămână și mai puțin, până la 4 zile și atât. Funcționează simplu: este un aditiv foarte gros pe bază de ulei care, atunci când este amestecat cu uleiul pe care îl ai deja, își împarte vâscozitatea până când atinge o vâscozitate uniformă, îngroșând vâscozitatea pe care o aveai inițial. Prin densitatea uleiului, acesta nu va trece la fel de ușor prin golurile excesive și, prin urmare, oprește fumul, dar nu și problema.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15930 prin manual-mecanic
Îmi pare rău, dar a trebuit să demontezi motorul, să începi cu chiulasa și să o repari complet, să continui cu segmenții, dar verifică jocul pistonului, s-ar putea să fie nevoie să-l rectifici. Cu stimă.