Căutare MDM

Buletin

Trebuie să știu unde este amplasată supapa EVAP?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15873 prin manual-mecanic
Am un Hyundai Elantra din 2002, versiunea americană. Motor de 2000 cmc.
Bifa de pe bord arăta o problemă, așa că l-am dus la o scanare. Supapa EVAP afișa o eroare. Am sunat la Grupo Q și am cumpărat supapa EVAP care este în motor. Mi-au spus că are două. Una este în rezervor, care aproape niciodată nu se strică, iar cea care se strică este cea din motor.
Întrebarea mea este unde anume este amplasată această supapă ca să o pot înlocui eu? Și mai este ceva ce trebuie să fac la instalarea ei? Sau există o procedură pentru a face asta?:uscat:

Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15910 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Trebuie să știu unde se află supapa EVAP?
Ar fi bine dacă ai adăuga o fotografie pentru că cele pe care le știu sunt destul de mari și se pot vedea cu ochiul liber, deoarece intră sau ies dintr-un rezervor negru cu trei sau patru furtunuri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15932 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Trebuie să știu unde se află supapa EVAP?
www.dragtimes.com/parts/Sonata-Tiburon-E...ve_120485566269.html

Nu pot atașa imaginea. Dar atașez această adresă. Imaginea valvei apare acolo.