Căutare MDM

Buletin

capac zgâriat al motorului de ajutor 305

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună - Acum 15 ani și 1 lună #15857 prin manual-mecanic
Ajutor cu un motor 305 cu capac zgâriat. Publicat de manual-mecanica
Am un motor de 305 cu capacul zgâriat, este full injection, folosește un carburator, pompa de combustibil pe care o folosește este electrică și vreau să schimb la o pompă normală pentru că cea electrică se strică mult. Întrebarea mea este, pot schimba arborele cu came pe care îl are pentru un arbore cu came care are camă pentru pompă?
Ultima editare: acum 15 ani și 1 lună de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15868 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu o capotă motor 305 zgâriată
Este posibil, dar trebuie să cumpărați sau să conectați pompa la chiulasă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15870 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu o capotă motor 305 zgâriată
Cum fac conexiunea aceea? Am deja pompa mecanică. Mi-au spus că este nevoie de un fel de creion. Aceea este conexiunea despre care vorbești?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15909 prin manual-mecanic
Exact, dar acea piesă este lubrifiată cu ulei și mișcă pompa pentru a aspira benzina. În general, acestea sunt prinse cu șuruburi pe lateralul chiulasei, pe partea cea mai apropiată de carburator.