Căutare MDM

Buletin

problemă cu odometrul meu

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună - Acum 15 ani și 1 lună #15809 prin manual-mecanic
Problemă cu kilometrajul meu Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața tuturor membrilor acestui forum,
vă scriu pentru a vă întreba despre o problemă pe care o am cu Chevrolet-ul meu Monza din 1994.

Vă spun că kilometrajul meu nu funcționează, am verificat cablul și tot nu funcționează, învârt cablul cu degetele și kilometrajul funcționează, dar când îl conectez la monitor nu funcționează, nu știu ce ar putea fi, de aceea am apelat la cunoștințele voastre, sper că mă puteți ajuta să rezolv problema.
Ultima editare: acum 15 ani și 1 lună de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15811 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: problemă cu odometrul meu
Cel mai probabil, angrenajul cutiei de viteze este uzat. Scoateți carcasa, ridicați o roată și vedeți dacă vedeți angrenajul rotindu-se.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15824 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: problemă cu odometrul meu
Sunt de acord cu Bari, deconectează carcasa, ridică una dintre roți și fă-o să se învârtă ca să verifici angrenajul. Acum, dacă angrenajul nu se învârte, ai deja răspunsul. Dar dacă angrenajul se învârte, atunci reconectează carcasa și învârte din nou roata. Acum carcasa ar trebui să se învârtă. Dacă carcasa nu se învârte, verifică conexiunea dintre carcasă și angrenaj și verifică întreaga carcasă. De asemenea, verifică conexiunea dintre carcasă și kilometraj. Acolo trebuie să fie problema. Mult succes.