Căutare MDM

Buletin

Senzor de temperatură Opel Astra G 2.0 16V

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15770 prin manual-mecanic
Salut, am un Astra din 1998 și se blochează când crește temperatura. Am făcut un test de diagnosticare și îmi spune că defectul este senzorul de temperatură a lichidului de răcire. Aș vrea să știu dacă cineva știe unde este acest senzor, deoarece l-am căutat și nu l-am găsit. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15775 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Senzor de temperatură Opel Astra G 2.0 16v
Este situat în partea stângă a capului, lângă bobină. (Trebuie să verificați tensiunea care ajunge la conector, care ar trebui să fie de 5 volți.)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15836 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Senzor de temperatură Opel Astra G 2.0 16v
Mulțumesc foarte mult, apreciez.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15839 prin manual-mecanic
Cum spune prietenul SCORT7913, locația senzorului este sub bobină, verifică cei 5 volți care vin de la cablaj, cel mai probabil valoarea rezistivă a acestuia variază, cu motorul rece și măsurând între bornele senzorului ar trebui să fie în jur de 2342 ohmi sau 2.3 Konh, pune motorul la temperatura ideală de funcționare, sau 90 * C, oprește motorul, deconectează din nou cablajul și rezistența dintre bornele senzorului ar trebui să fie de 153 ohmi, sub acea rezistență ECU va interpreta că mașina se supraîncălzește și va întrerupe alimentarea,
sper că te ajută,
salutări.