Căutare MDM

Buletin

zgomot ciudat la Seat Leon

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15742 prin manual-mecanic
Zgomot ciudat într-un Seat Leon. Publicat de manual-mecanica
Recent am cumpărat un Seat Leon din 2002.
Acum câteva zile, am început să aud un zgomot ciudat venind din partea motorului, unde trece cureaua. E ca un zumzet. Am crezut că cureaua e slăbită, dar am verificat-o și nu e.
Mă poate ajuta cineva cu această problemă?
Mulțumesc.:(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15753 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Zgomot ciudat într-un Seat Leon
Hei prietene, problema cu zgomotul e complicată, pentru că ceea ce auzi tu ca un bâzâit mie mi s-ar putea părea un scârțâit. Dar hai să încercăm ceva. Dacă e un bâzâit, trebuie să fie un rulment legat de acea curea. Poți încerca următoarele: scoate cureaua de la celelalte componente (alternator, aer condiționat etc.). Dacă ai o singură curea, nicio problemă. Învârte mașina rapid și ascultă dacă zgomotul dispare. Asta va exclude de la început cureaua de distribuție. Dacă dispare, rotește manual fuliile care nu sunt pe o curea și vezi care dintre ele provoacă zgomotul. Apoi o poți identifica și repara. Spune-ne cum merge.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #16030 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Zgomot ciudat într-un Seat Leon
Zgomotul s-a rezolvat acum, haha. Am făcut ce ai sugerat, dar tot era acolo, așa că am decis să înlocuiesc cureaua de distribuție, deoarece era foarte uzată sau uscată.
Mulțumesc pentru răspuns.:)