Căutare MDM

Buletin

AT-190L UMEZIȚI CABLUL BUJIEI CU ULEI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15732 prin manual-mecanic
AT-190L UMEZIREA CABLULUI BUJIEI CU ULEI Publicat de manual-mecanica
Dacă mă poate ajuta cineva, am un Toyota Corona din 1993, model AT-190L, motor automat XLi 4A-FE. Firul bujiei de lângă distribuitor se udă pe interior, dar este lipit în partea de sus, unde se întâlnește cu capacul supapelor. Umezește doar acel fir. Mă tem că uleiul ar putea coborî până jos și să ude bujia însăși. Care ar putea fi cauza? Tocmai am schimbat inelul O de la distribuitor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15749 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: AT-190L UMEZIREA CABLULUI DE BUJIE CU ULEI
Dacă sunt bujii cu cambucho, adică cele care intră în capacul supapelor, garnitura capacului supapelor este arsă sau întărită, are niște cercuri care etanșează deasupra conului bujiei, este foarte ușor de schimbat, cumperi una nouă, pui conul și capacul și problemă rezolvată, această problemă este mai mult murdară decât periculoasă, uleiul nu coboară pe filetul bujiei dar când trebuie să o scoți, cade și scoate fum, schimbarea nu costă nimic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.