Căutare MDM

Buletin

MERIVA 2004

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15668 prin manual-mecanic
MERIVA 2004 Publicat de manual-mecanica
CUM MERGE? AM O PROBLEMĂ CU UN MERIVA DIN 2004. DIMINEAȚA VITEZELE NU SE CUPLĂ, SUNT FOARTE PUTERNICE, DAR DUPĂ 20 DE MINUTE FUNCȚIONEAZĂ FOARTE BINE TOATĂ ZIUA. PROBLEMA APARĂ DIMINEAȚA CÂND ESTE RECE, POMPA ȘI AMBREIAJUL S-AU DEFECTAT DEJA ȘI ÎNCĂ ARE ACEEAȘI DEFECT. DACĂ CINEVA ARE VREUNA IDEE CE AR PUTEA FI, V-AȘ MULȚUMI ANTICIPAT. SALUTĂRI

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15673 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: MERIVA 2004
Verifică nivelul uleiului din cutia de viteze și, dacă nu, nu-mi vine în minte nimic altceva decât butucul ambreiajului sau arcurile care au puțină forță.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15677 prin manual-mecanic
PROBLEMA ESTE ÎN DISCUL AMBREIAJULUI DACĂ ESTE MECANIC, DACĂ ESTE AUTOMAT VERIFICAȚI SUPAPELE DE PRESIUNE A ULEIULUI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15683 prin manual-mecanic
Verificați vâscozitatea uleiului, ar trebui să fie cea indicată de producător. O vâscozitate mare îngreunează atingerea vitezelor la rece, deoarece uleiul este foarte gros.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15689 prin manual-mecanic
Cred la fel ca la cursele auto. Cred că e din cauza uleiului și a vâscozității sale, deoarece se dilată când este fierbinte, ceea ce înseamnă că funcționează cel mai bine. Poate e prea vechi sau prea murdar. Schimbă-l, nu ai nimic de pierdut.